tisdag 18 maj 2010

Sista momentet - IT och Internet


Nu är vi inne på de sista veckorna av både detta moment och hela kursen. På fredag kommer vi att avsluta föreläsningsdelen av momentet med bland annat följande:


Integritet på nätet
Internetsäkerhet/virus/trojaner
Internetbedrägeri
Sammanfattning av momentet

Under "Utbildningsmaterial" uppe till vänster på denna sida finns det mesta av det material vi jobbat/ska jobba med och också hemuppgiften som ni kommer att få börja arbeta med på slutet av lektionen nu på fredag den 21/5.

Fredagen den 28/5 kommer att vara en "ta-igen"-dag då vi arbetar med att avsluta gamla moment, skriva eventuella omprov alternativt arbeta färdigt med hemuppgiften.

Har man gjort allting och lämnar in hemuppgiften, innebär det att det inte kommer att vara någon mediekunskapslektion fredagen den 28/5. 

Jag kommer då enbart att arbeta med de elever som saknar ett eller flera moment i kursen. Det blir också möjlighet för betygssamtal för de elever som vill ha sådant. Ni får själva titta på Adela och avgöra om ni känner att det skulle vara nödvändigt. För somliga hänger det också lite på hemuppgiften och då kanske ni heller inte kan ha betygssamtal samtidigt som ni lämnar in uppgiften eftersom jag inte hunnit rätta den då...

Fredagen den 4/6 är det avslutningslektion och då vi lämnar in böcker, skriver kursutvärdering och försöker hitta på något roligt ihop. Givetvis ska alla vara med, även om vi kanske har en kortare lektion än vanligt!

Inga kommentarer: